Ingredientai

Citrinų sultys 4 šaukštai
Imbieras 1 šaukštelis
Česnakai 5 skiltelės
Čiobreliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Išspaustas citrinų sultis sumaišykite su alyvuogių aliejumi, tarkuotu imbieru, griežinėliais pjaustytu česnaku ir čiobreliais.

2. Į marinatą sudėkite nuvalytas ir nuplautas krevetes ir palaikykite apie valandą.

3. Kepkite svieste vis pašlakstant marinatu apie 3-4 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai