Ingredientai
geltonieji burokėliai
2
vnt.
vanduo
100
ml
obuolių actas
100
ml
cukrus
100
g
laiškinis česnakas
10
g
krevetės
60
g
sviestas
10
g
graikiniai riešutai
10
g
ožkos pieno sūris
20
g
balzaminio acto kremas
10
ml
Porcijos: 2
Marinuoti burokėliai su krevetėmis suteikia ne tik skonio įvairovės, bet ir įdomios tekstūros, tad tai gali būti tikrai malonus atradimas draugų susibūrimo progose. Marinuoti burokėliai su krevetėmis gali tapti jūsų šventiniu patiekalu.
Gaminimo eiga
* Į prikaistuvį supilkite vandenį, actą ir cukrų, įdėkite čiobrelį. Karštą marinatą pilkite ant smulkiais griežinėliais supjaustytų burokėlių ir leiskite jiems pastovėti kambario temperatūroje, kol pasiruošite kitus ingredientus.
* Nuimkite nuo krevečių kiautus. Kepkite keptuvėje su sviestu, kol apskrus arba po minutę iš abiejų pusių.
* Nusausinkite burokėlius ir dėkite į lėkštę. Patiekite kartu su ožkos pieno sūriu, graikiniais riešutais, kapotais laiškiniais česnakais, balzaminiu acto kremu bei krevetėmis.
* Marinuoti burokėliai marinate gali stovėti iki 2 savaičių.
Atsiliepimai