Cukrus

Cukrus, sacharozė (angl. sugar) – vandenyje tirpus saldaus skonio sacharidas. Vidutinis kaloringumas − 377 kcal/100g. Dažniausiai gaminamas iš cukrinių runkelių, cukranendrių.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

1712 receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

Tinginys su kondensuotu pienu

Reikia pasistengti
2 val. 10 min.

Pomidorai savo sultyse be sterilizavimo

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Pasakiškai skanus naminis sūrio pyragas

Lengvai paruošiamas
1 val.

Obuolių ir slyvų trupiniuotis

Reikia pasistengti
20 min.

Marinuoti pomidorai

Lengvai paruošiamas
20 min.

Raudonųjų serbentų uogienė

Lengvai paruošiamas
25 min.

Braškių džemas su baziliko natomis

Įkelti daugiau receptų