Minkštas, gardaus saldžiarūgščio skonio – toks yra šis kivių pyragas. Jis ne tik labai skanus, bet ir atrodo efektingai. Kivių pyragą valgykite tiek šiltą, tiek atvėsusį.

Gaminimo eiga

* Į trintuvą suberkite kivius, supilkite rapsų aliejų, cukrų ir sutrinkite.

* Į gautą kivių masę įsijokite miltus, kepimo miltelius, išmaišykite.

* Atskirame inde išplakite kiaušinius, supilkite į kivių tešlą ir išmaišykite.

* Papuošimui skirtus kivius nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos stiklinės skardos. Ant viršaus supilkite tešlą.

* Kepkite kivių pyragą 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.

* Ištraukę kivių pyragą iš orkaitės uždenkite lentute ir apvertę išverskite pyragą ant lentos.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai