patiekalas

Šeimos idilė kaime: buvusių miestiečių ūkyje pilna netikėtumų ir darbo iki vėlaus vakaro  (79)
2016 m. rugpjūčio 20 d. 23:58
Skirtingų spalvų bulvės, milžiniškos braškės, tik naktį žiedus praskleidžianti gėlė, gėlėmis išpuošti sūriai, lyg šuniukas atvykėlius pasitinkantis...
Restoranų triukai, verčiantys išleisti daugiau  (20)
2016 m. rugpjūčio 20 d. 11:05
Pasitaiko, kad nuėję į restoraną iškart užsisakote tai, ko tuo metu labiausiai trokšta jūsų širdis – arba skrandis – nebūtina net skaityti valgiaraščio.
2 patobulinti varškės apkepai
2016 m. rugpjūčio 19 d. 00:00
Varškės apkepas yra universalus patiekalas, kurio skanauti galima ir pusryčiams, ir...
Pirkinių krepšelis vakarienei: po kai kurių produktų ryte galite jaustis „ištinęs“  (1)
2016 m. rugpjūčio 18 d. 18:20
Nuolat girdime, kad reikia valgyti reguliariai, pietūs yra pagrindinis valgymas , o...
Vaikų gimtadienis gamtoje – ką valgyti ir ko vengti?  (1)
2016 m. rugpjūčio 17 d. 14:32
Nors gamta geru oru nelepina, noras savaitgalį bent trumpam ištrūkti į gamtą ar sodybą...
Piknikas su vaikais gamtoje – ką valgyti ir ko vengti?
2016 m. rugpjūčio 17 d. 00:00
Nors gamta geru oru nelepina, noras savaitgalį bent trumpam ištrūkti į gamtą ar sodybą užmiestyje niekur nedingsta.
Sulieknėk kaip žvaigždė: greitos ir patikimos garsių moterų dietos  (11)
2016 m. rugpjūčio 16 d. 00:00
Ką daryti, jei vasara jau baigiasi, o sulieknėti, kaip planavote, taip ir nepavyko? Kaip tai daro garsenybės?
Priešai draugų kailyje: pasitikrink, ar tavo aplinkoje tokių nėra  (2)
2016 m. rugpjūčio 13 d. 00:00
Vampyrais paprastai vadiname kraują siurbiančius filmų ir knygų veikėjus, tačiau...
Mitybos specialistė pataria, ką geriausia valgyti vakarienei  (9)
2016 m. rugpjūčio 13 d. 00:00
Visi žino, kad reikia valgyti reguliariai, kad pietūs yra pagrindinis valgymas, o...
5 patarimai, kad jūsų vakarienė būtų sveika  (1)
2016 m. rugpjūčio 12 d. 15:36
Visi žino, kad reikia valgyti reguliariai, kad pietūs yra pagrindinis valgymas, o...
Simona Bandita Batumyje ieškojo nuotykių ir mokėsi bučiuotis  (1)
2016 m. rugpjūčio 12 d. 11:32
Neseniai iš Gruzijos Adžarijos regiono grįžusi radijo stoties ZIP FM ir televizijos laidų vedėja Simona Bandita komplimentų šiai šaliai negaili: „Iki...
Į Lietuvą skverbiasi vokiška mada  (18)
2016 m. rugpjūčio 11 d. 18:03
Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant ugnies ar lengvai smilkstančių anglių.
Endokrinologas atskleidė, kodėl ne visiems pavyksta numesti svorio  (33)
2016 m. rugpjūčio 11 d. 06:30
Žinomas endokrinologas, nutukimo problemų specialistas iš Harvardo universiteto Davidas...
R. Vyšniauskas-Vyšniukas pradėjo dar vieną rizikingą verslą  (161)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 17:01
Profesionalaus sportininko karjerą baigęs garsusis sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas...
Įvertinkite patys: svarbiausios kainos Rio  (74)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 11:16
„Atėjo laikas prisiminti litus“, - sako verslininkas Sikstas Ridzevičius, atvykęs...
Ką kepti griliuje, kad būtų skanu ir sveika?  (3)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 10:58
Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant ugnies ar lengvai smilkstančių anglių. Kad ir kaip bebūtų mėgstamas šis...
„Rio skonis" (I): kokių tradicinių patiekalų rekomenduoja paragauti brazilai  (1)
2016 m. rugpjūčio 9 d. 12:08
Jeigu tradiciniai ir geriausiai žinomi patiekalai Rio de Žaneire turi kai ką bendro, tai šis bendras vardiklis neabejotinai yra jų paprastumas.
A. Užkalnis: ši sriuba turi kainuoti 38 eurus, ne 3,80  (471)
2016 m. rugpjūčio 7 d. 16:32
Kad ir koks būčiau kuklus, turiu pripažinti, kad daugelyje Vilniaus (o ir likusios...
Aguročiai skaniau nei mėsa – taip pagamintus juos visi pamėgs  (12)
2016 m. rugpjūčio 7 d. 00:02
Aguročiai – universalios daržovės . Juos ir troškina, ir verda, ir kepa, ir kepa...
Cukinijų statinaitės daržovių pataluose  (1)
2016 m. rugpjūčio 7 d. 00:00
Įsibėgėjus sezonui – naujas, elementarus, bet labai gardus patiekalas. Vegetarui vieną...
Tikrai išsirinksite – 5 skirtingų žuvų receptai  (2)
2016 m. rugpjūčio 6 d. 00:00
Turbūt nėra draugų kompanijos be užkietėjusio žvejo, iškyloje prigaudančio kuojų, ešeriukų, o gal ir ko nors rimtesnio. Ilsėdamiesi prie marių ar jūros...
Kai kuriuose darželiuose vaikai vis dar valgo šlamštą APKLAUSA  (6)
2016 m. rugpjūčio 5 d. 10:36
Ką valgo mūsų vaikai darželiuose, o ką jie iš tiesų turėtų valgyti? Ikimokyklinio amžiaus vaikų mitybos klausimus aptaria trys skirtingi šios srities...
Palanga be J. Basanavičiaus gatvės: ką radome  (51)
2016 m. rugpjūčio 5 d. 06:11
J. Basanavičiaus gatvė tapo neatsiejama Palangos dalimi. Garsi muzika, pasipuošusios...
Indrė Launikonytė: geriausiai pailsiu miške + FIRMINIS RECEPTAS  (8)
2016 m. rugpjūčio 5 d. 00:00
Energinga raudonplaukė atlikėja Indrė Launikonkytė neslėpė, kad šią vasarą jai,...
Kugelis kitaip: tobulas patiekalas su paslaptimi  (32)
2016 m. rugpjūčio 3 d. 17:08
Kugelis kiekvienos šeimininkės virtuvėje gimsta skirtingas. Vienos jį gamina su...
Tinkamiausia dieta pagal jūsų Zodiako ženklą  (6)
2016 m. rugpjūčio 2 d. 11:24
Sakoma, kad įpročiai gimdo charakterį, o astrologija padeda suprasti žmogaus elgesį ir leidžia pažvelgti į ateitį. Šį kartą žvaigždės pasufleruos, kokia...
A. Užkalnis dienos pietų požemio bare gavo pigiau grybo  (144)
2016 m. liepos 31 d. 14:12
Aš kažkada buvau labai jaunas, ir man patikdavo naktimis valgyti ir gerti, ir nebuvau matęs pasaulio, ir man atrodė, kad tai, kas yra Vilniuje, buvo...
8 receptai tiems, kurie mėgsta aštrų maistą (+pipirų gidas)
2016 m. liepos 31 d. 00:01
Aitriosios paprikos patiekalui suteikia subtilų ir kartu dramatišką šilumos pojūtį...
Lengvas ir nekaloringas pyragas iš kopūstų ir kefyro  (3)
2016 m. liepos 29 d. 11:06
Šis greitas ir paprastai pagaminamas daržovių pyragas yra tobulas užkandis prieš...
A. Užkalnio nuotykiai Vilniaus parduotuvėje: vienos prekės ieškoti puolė trys pardavėjos  (60)
2016 m. liepos 28 d. 15:19
Nuo įvairių egzotinių prekių Lietuvoje šiuo metu jau lūžta lentynos, tad pirkėjus...