patiekalas


Grybų ruošimo gudrybės ir paslaptys
2016 m. gruodžio 3 d. 00:03
Pačių rinktais ar pirktais grybais su malonumu gardiname įvairius patiekalus visus metus. Tik ar žinome, kurios miško gėrybės kam tinka, kaip deramai jas...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (5)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:44
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalė, tačiau jei nenorite praleisti virtuvėje viso vakaro, bet vis tiek pasigaminti gardžius pietus, turime net 3...
Aplankius šaltukui – kraują kaitinantis paeljos receptas su vištiena  (3)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:44
Šaltukui vis labiau gnybiant į nosį, norisi kuo greičiau grįžti į jaukius namus ir...
Marinuota silkė su citrinų sultimis
2016 m. gruodžio 2 d. 00:15
Per Adventą silkė - dažnesnis patiekalas ant stalo.
Metų atradimas: žaibiškai pagaminami sausainiai iš 3 produktų  (23)
2016 m. gruodžio 2 d. 00:00
Kokia yra išties gero recepto paslaptis? Ogi patiekalas turi būti labai skanus, nebrangus...
Patyrusi padavėja papasakojo, kaip nė patys nežinodami prie stalo apsikvailina lietuviai  (239)
2016 m. gruodžio 1 d. 19:35
Lėkščių įvairovė gali nustebinti, vos ne kiekvienam patiekalui pagal oficialų stalo etiketą egzistuoja skirtinga lėkštė. Kaip nepasimesti ir...
Lietuviai jau ruošiasi šventėms: ką perka  (18)
2016 m. gruodžio 1 d. 18:25
Lietuvos gyventojai jau gyvena švenčių nuotaikomis – tą atspindi prekybininkų skaičiuojamas vidutinis pirkėjo krepšelis.
6 gardžiausi itališki kalėdiniai patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Italijos kalėdinius patiekalus šiandien „Kulinarijos studijoje“ pristatė šefas Gian...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – galybės, tačiau jei nenorite praleisti...
Svarbiausias itališkų švenčių elementas – šeimyniška atmosfera
2016 m. lapkričio 30 d. 16:07
Tradicinių itališkų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas...
3 idėjos, kaip lengvai paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (3)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:31
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalės, tačiau jei nenorite praleisti virtuvėje viso vakaro, tačiau vis tiek pasigaminti gardžius pietus, turime net 3...
Kalėdos (II). Gurmaniškos prancūzų šventės
2016 m. lapkričio 29 d. 00:11
Kalėdų karštinė Prancūzijoje prasideda anksti. Vos įpusėjus spaliui, pašto dėžutes užtvindo reklaminiai lankstinukai su kalėdinių dovanų...
Kalėdos (I). Vokiečiai dar iki švenčių stengiasi sukurti tikrą pasaką
2016 m. lapkričio 29 d. 00:10
Kalėdos – bene laukiamiausia šventė. Kaip jas švenčia ir kokių tradicijų...
Gardžiausių silkių receptai  (4)
2016 m. lapkričio 29 d. 00:00
Artėja šventės, tad pats metas pradėti planuoti ir patiekalus. Atrinkome Jums geriausius...
Gardžiausi vokiški kalėdiniai patiekalai  (5)
2016 m. lapkričio 29 d. 00:00
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji...
Vokiškos Kalėdos neįsivaizduojamos be žąsies  (3)
2016 m. lapkričio 28 d. 18:43
Tradicinių vokiškų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas „ Borjomi Kalėdų stalai “. Jo metu kiekvieną savaitę geriausi šalies...
Belaukiant švenčių: naminiai gėrimai, kurie patiks ir mažiesiems  (4)
2016 m. lapkričio 28 d. 18:19
Nors balta žiema dar neatkeliavo, greitai temstančios dienos ir vis atšiauresnis vėjas, neretai paskatina susitikimus su draugais ar šeima perkelti į namus.
A. Užkalnį apgavo restorano pavadinimas, bet jis nesiskundė  (94)
2016 m. lapkričio 27 d. 11:46
Ką sakytumėte, kai restoranas vadinasi gatvės kepėjais? Aš tai manyčiau, kad tai - dar...
Vokiškos Kalėdos: be kokių patiekalų neįsivaizduojame šventinio stalo  (5)
2016 m. lapkričio 27 d. 00:10
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji...
3 gėrimų receptai ŽIEMAI
2016 m. lapkričio 25 d. 09:47
Nors balta žiema dar neatkeliavo, greitai temstančios dienos ir vis atšiauresnis vėjas,...
Kataloniška vištiena  (1)
2016 m. lapkričio 25 d. 00:00
Labai skanus patiekalas, tikrai norėsite pakartoti.
Besilaukianti J. Jarutė paatviravo apie ne visai sklandų nėštumą: plėšytis dabar ne laikas  (4)
2016 m. lapkričio 24 d. 09:38
Kūdikio laukimas – ypatingas laikas kiekvienai moteriai. Tuomet norisi save labiau palepinti ir leisti sau tai, ko įprastai neleisdavai. Kitų metų pradžioje...
Besilaukianti J. Jarutė: tai yra mano laikas, dabar esu pati gražiausia!
2016 m. lapkričio 24 d. 00:01
Kūdikio laukimas – ypatingas laikas kiekvienai moteriai. Tuomet norisi save labiau...
Stalo etiketo subtilybės: ką kiekvienas turėtų žinoti apie staltiesę  (30)
2016 m. lapkričio 22 d. 18:13
Norėdami šventiškai paruošti stalą, pradėkite nuo tinkamos staltiesės paieškos,...
Patogus būdas išsaugoti gražiausias nuotraukas iš socialinių tinklų
2016 m. lapkričio 22 d. 00:00
Popierinės nuotraukos iš socialinio tinklo – skamba keistai? Visiškai ne. Juk...
Medaus ir sojos vištiena  (1)
2016 m. lapkričio 22 d. 00:00
Vištiena marinuota saldžiame medaus ir sojų padaže.
Vištienos šnicelis su agurkų salotomis
2016 m. lapkričio 21 d. 00:15
Šis patiekalas bus įtrauktas į mūsų mėgiamiausius. Labai skanu. Vištiena minkšta, sultinga su traškia šviežios duonos, prieskonių ir Parmezano plutele....
Šorena pristato 6 kalėdinius gruziniškus patiekalus  (4)
2016 m. lapkričio 19 d. 00:15
Gruzijos kalėdinius patiekalus pristačiusi dainininkė Šorena Džaniašvili...
6 gardžiausi Gruzijos patiekalai - jūsų šventiniam stalui  (8)
2016 m. lapkričio 18 d. 12:23
Kulinarinis projektas „Borjomi Kalėdų stalai“ šiandien pristato Gruzijos tradicinius...
Vynuogynų keliais po rudenėjančią Burgundiją  (5)
2016 m. lapkričio 18 d. 11:12
Aukso šlaitais upių pakrantės Burgundijoje vadinamos ne veltui. Iš tolo geltonuoja...