patiekalas

Balandėliai su grybais  (1)
2016 m. birželio 30 d. 00:01
Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.
Stulbinama tiesa apie tai, kaip elgiasi įsižeidę Zodiako ženklai  (25)
2016 m. birželio 28 d. 00:10
Kiekvieną žmogų galima įskaudinti, įžeisti, bet kiekvienas žmogus nuoskaudą supranta savaip, skirtingai suvokia emocijas ir poelgius. Siūlome paskaityti, kaip...
Žinomas šefas kviečia karališkai puotai: laukia svečių ir su šlepetėmis, ir su kostiumais  (35)
2016 m. birželio 26 d. 18:26
Atvykus į Palangos centro pašonėje įsikūrusį barą „Yogiland Grill“ norom nenorom...
Kai pabosta cepelinai... Vos pora tokių spurgų, ir sotus bus alkaniausias vyras!
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Karštą vasaros popietė ir cepelinai sunkiai dera. Norisi ko nors sotaus, tačiau...
3 neįtikėtinai skanūs receptai JONINIŲ STALUI
2016 m. birželio 23 d. 00:00
Kokios gi Joninės be gausaus vaišių stalo? Tinklaraščio Maistoklubas.lt autorė Ilona...
Kaip rusai puotauja Palangoje  (312)
2016 m. birželio 22 d. 19:12
Iš visų turistų mėgiamoje J. Basanavičiaus gatvėje esančių kavinių viena labiausiai išsiskiriančių – rusiškų patiekalų „Čagino restoranas“....
Daržovių kugelis: tikras gardumėlis ir jokių nereikalingų kalorijų  (4)
2016 m. birželio 22 d. 14:57
Kugelis – lietuvių ypatingai pamėgtas patiekalas, atkeliavęs iš žydiškos virtuvės. Rekomenduojame išbandyti daržovių kugelį, kuris, neabejoju, taps...
Verslininkai atrado naują nišą Vilniuje: kuriasi atokiau nuo centro  (66)
2016 m. birželio 22 d. 11:23
Dažnas vilnietis, gyvenantis toliau nuo miesto centro, norėdamas skaniai pavakarieniauti...
Viskas apie makaronus: kodėl būtina pažiūrėti į etiketę ir ar brangiausi – visada geriausi?  (55)
2016 m. birželio 22 d. 00:05
Parduotuvių lentynose tarp gausybės įvairiausių makaronų pakuočių galima ir...
Kepti baklažanų griežinėliai su česnakiniu padažu
2016 m. birželio 22 d. 00:00
Sotus vegetariškas patiekalas vakarienei. Baklažanus galite kepti ir grilyje. Prieš...
Gudrybės, kurias reikėtų išbandyti vyrams
2016 m. birželio 22 d. 00:00
Aukštosios mados imperija laikomoje Prancūzijoje gimsta rafinuočiausios stiliaus ir kvapų tendencijos. Suteikiame Jums galimybę bent dalele prisiliesti prie...
5 geriausi pasaulio kampeliai itin egzotiškos virtuvės mėgėjams  (8)
2016 m. birželio 21 d. 23:01
Mėgstate įdomias keliones ir neįprastus valgius ? Siūlome penkias pasaulio vietoves , kuriose paragausite itin egzotiškų valgių.
Atostogaujančios šeimos papasakojo, kokios dabar kainos pajūryje  (181)
2016 m. birželio 21 d. 14:55
DELFI komentatoriui iš Šiaulių prisipažinus , kad diena Palangoje jam porai kainuoja 36...
Kaip per 2 savaites 2 cm sumažinti liemens ir klubų apimtis  (17)
2016 m. birželio 21 d. 00:10
Pusryčiai – svarbiausias valgymas, kurio jokiu būdu negalima praleisti.
Patiekalas, kurį pamatę panorome iškart išbandyti – taip ir padarėme (FOTO)  (12)
2016 m. birželio 21 d. 00:02
Šį receptą pamatėme interneto platybėse ir smalsumo vedami nusprendėme tuoj pat...
Vištienos ir duonos duetas  (3)
2016 m. birželio 18 d. 00:04
Puslapio „Samčio užrašai“ autorė Odeta siūlo išbandyti gardų vištienos ir duonos duetą.
Ką lietuviui reiškia sodas  (3)
2016 m. birželio 18 d. 00:00
Lietuvoje daug apleistų sodų. Ką jie reiškia mums? Kaip juos mato atvykstantys užsieniečiai? Štai prancūzo Klono pamąstymai.
Vaišės Joninėms: grilyje kepta jautiena, brokolių salotos ir pyragas su kalakutiena  (4)
2016 m. birželio 17 d. 17:27
Jau kitą savaitę – didžioji vasaros šventė - Joninės. O kokios gi Joninės be...
Kiaušinių pyragas: už jį dėkoja ne tik mano namiškiai, bet ir figūra  (3)
2016 m. birželio 17 d. 11:46
Kiaušinių pyragas – gana neseniai į mūsų šeimos virtuvę atkeliavęs patiekalas....
Ką vakarais valgo tobulas kūno formas turinti I. Stumbrienė? FOTO  (20)
2016 m. birželio 17 d. 10:49
Tobulomis kūno formomis žavinti 32-iejų Inga Stumbrienė visada atrodo pasitempusi it...
Įžymybės mėgavosi išskirtine vakariene: patiekalus ragavo užrištomis akimis  (43)
2016 m. birželio 16 d. 20:35
Ketvirtadienio vakarą kviestinė Vilniaus publika mėgavosi magiškiausiu vakaru mieste – „Vakariene su „Borges“. Vakarienės metu kelis patiekalus...
„Misis Lietuva“ I. Penkauskienės dukros suaugo: neatmeta galimybės pasekti mamos pėdomis  (62)
2016 m. birželio 16 d. 20:12
Ketvirtadienio vakarą Vilniuje garsenybės mėgavosi magiška vakariene. Patiekalus užrištomis akimis ragavo ir viešumoje nesirodančios Ilonos Penkauskienės...
LKL FIT virtuvėje — ėrienos šonkauliukai su kuskuso salotomis vos per 6 minutes
2016 m. birželio 16 d. 16:34
Deividas Gailius iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos dar kartą priėmė LKL FIT...
Mitybos specialistas pasakė visą tiesą apie mūsų taip mėgstamus šaltibarščius: sveika ar ne?  (10)
2016 m. birželio 16 d. 16:19
Vasara neįsivaizduojama be šaltibarščių. Raudonų, baltų, saldžių ir...
Inos sėkmės istorija: numetus 32 kg nebeatpažįsta pati savęs  (64)
2016 m. birželio 14 d. 06:30
Šiaulietė Ina pakeisti gyvenimą nusprendė pamačiusi save nuotraukoje. Vaizdas jai labai...
Palangos Basanavičiaus gatvė: šaltibarščiai ir cepelinai už tokią pačią kainą  (272)
2016 m. birželio 13 d. 12:58
Nors vasaros sezonas prasidėjo, Palanga kol kas apytuštė. Pirmadienį prieš pietus pagrindinėje kurorto gatvėje matėsi vos vienas kitas poilsiautojas,...
Įniršęs A. Užkalnis rado laimę ukrainiečių restorane ir išėjo jau naujas žmogus  (316)
2016 m. birželio 12 d. 15:51
„Būna visko pasitaiko, ir Andriukas nepataiko“, sako liaudies priežodis, ir jis tądien buvo teisingas. Su pavalgymu mums buvo nelengva. Tai juo labiau keista,...
9 patiekalai, dėl kurių britai eina iš proto  (11)
2016 m. birželio 11 d. 00:00
Pasak „Google“ paieškos sistemos rezultatų, Didžiosios Britanijos gyventojai...
Senovėje žmonės valgydavo keistus dalykus, kurių dabar į savo lėkštę vargu ar įsidėtumėte  (5)
2016 m. birželio 10 d. 10:01
Įvairiose šalyse gatvėse pardavinėjami įvairūs maisto produktai – vieni skanūs,...
Nustebins ne vieną: palangiškių išradingumui nėra ribų  (17)
2016 m. birželio 8 d. 22:50
Vasaros sezonui prasidėjus kraunamės daiktus ir skubame poilsiauti prie jūros, o dar...