patiekalas


Gurmaniškame vakare dalyvavęs M. Petruškevičius: tai nėra kažkas tokio „vau“  (24)
2016 m. rugsėjo 28 d. 20:21
Kodėl austrių skanavimas yra tam tikra šventė, geriausiai atsakytų gurmanai, tačiau ne tik išlavinto skonio virtuozai pripažins, kad šis, pats tikriausias...
Paprastos taisyklės, kurios gerokai pakoreguos jūsų užkandžių meniu  (8)
2016 m. rugsėjo 27 d. 19:01
Nors įprasta užkandžiavimą laikyti sveikos mitybos ir liaunos talijos priešu – tai yra svarbi mūsų dietos dalis. Juk užkandžiai suteikia energijos tarp...
Mitybos planas, padėsiantis išvengti peršalimo ligų  (4)
2016 m. rugsėjo 26 d. 15:43
Įsibėgėjus rudeniui neretas susimąstome — iš kur gauti būtinas organizmui...
7 keisti škotų įpročiai
2016 m. rugsėjo 26 d. 11:37
Šiame straipsnyje pateikiame 7 škotų įpročius, kurie svetimšaliams gali pasirodyti...
Žalingi įpročiai virtuvėje  (1)
2016 m. rugsėjo 26 d. 11:28
Kai dažnai tenka sukiotis prie puodų, išmoksti ne tik skaniai gaminti. Pasak patyrusių...
Tikro rudens skonis: 3 gardūs moliūgų receptai
2016 m. rugsėjo 26 d. 10:43
Darže karaliaujant moliūgams, patiekalai iš šių daržovių vis dažniau gula ant gyventojų stalo. Moliūgai pelnytai laikomi viena iš vertingiausių...
Kaip sveikai maitintis kelionėse ir komandiruotėse?
2016 m. rugsėjo 26 d. 00:00
Mūsų gyvenimas ir mityba priklauso nuo mus supančios aplinkos ir, žinoma, jos sąlygų. Valgymo metas priklauso nuo mokslo, studijų ar darbo grafiko bei...
Kaip tinkamai maitinti vaikus?  (1)
2016 m. rugsėjo 25 d. 09:44
Įkalbėti vaiką valgyti pusryčius yra menka problema palyginti su tuo, kuo tampa...
Kaip atpažinti šviežią žuvį: pagrindiniai požymiai  (24)
2016 m. rugsėjo 24 d. 12:11
Žuvį rekomenduojama valgyti bent 2 kartus per savaitę. Tai neturėtų būti vien skani...
3 receptai iš moliūgų, kurie tikrai patiks visiems
2016 m. rugsėjo 24 d. 10:21
Darže karaliaujant moliūgams, patiekalai iš šių daržovių vis dažniau gula ant...
Tiesiog nuodėmingai skanu: 3 receptai su moliūgais  (2)
2016 m. rugsėjo 24 d. 00:00
Darže karaliaujant moliūgams, patiekalai iš šių daržovių vis dažniau gula ant gyventojų stalo. Moliūgai pelnytai laikomi viena iš vertingiausių daržovių,...
Reidas po Vilniaus mokyklų valgyklas: ką rado  (172)
2016 m. rugsėjo 23 d. 13:04
Dauguma su siaubu prisimena mokyklinius laikus, kai tekdavo srėbti skystą valgyklinę sriubą ar kramtyti neaiškios sudėties kotletus. DELFI nutarė atlikti...
Kur nuvykti ir ką nuveikti savaitgalį: 4 dėmesio vertos kryptys šį rudenį  (1)
2016 m. rugsėjo 23 d. 12:24
Dar nesuplanuoti savaitgaliai ir daugumoje Europos miestų rudenį vis dar vyraujantys...
Virtų bulvių cepelinai  (3)
2016 m. rugsėjo 23 d. 00:15
Gardus patiekalas pietums. Pasigaminus daugiau galima užšaldyti šaldymo kameroje.
D. Bunkus pristatė savo naują širdies draugę  (456)
2016 m. rugsėjo 22 d. 22:08
Žinomų žmonių būrys ketvirtadienio vakarą rinkosi restorano gimtadienį Kaune....
Švilpikai su pievagrybių padažu  (9)
2016 m. rugsėjo 22 d. 00:15
Šis patiekalas primena vaikystę, kąsnis švilpiko ir, žiūrėk, jau skęstu prisiminimuose!
10 gardžiausių būdų iškepti bulves  (2)
2016 m. rugsėjo 21 d. 12:57
Net ir toks paprastas patiekalas kaip keptos bulvės, kas kartą gali būti vis kitoks ir niekada nenusibosti. Tereikia žinoti kelias kepimo gudrybes ir nebijoti...
Foralbergo kalnų sakmės, Alpių sūris ir karvių šypsenos
2016 m. rugsėjo 19 d. 09:32
Žvilgsnis bėgioja žaliais Alpių šlaitais, užkliūdamas už viršūnių, kai kur net ir...
A. Užkalnis valgė šventas spurgas, jautė nuodėmę ir šėtono balsą  (161)
2016 m. rugsėjo 18 d. 12:21
„ Šventa spurga “, taip iš anglų kalbos verčiamas šis pavadinimas. O gal...
Kaip teisingai naudoti prieskonius
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Tikras menas teisingai parinkti prieskonius. Tačiau tai tampa visai paprasta žinant kelias...
„2 Barai“ projekte įsimylėję Julius ir Viktorija: dabar – gražiausias mūsų laikas  (8)
2016 m. rugsėjo 16 d. 15:35
Vasarą TV3 žiūrovus prie ekranų pritraukusio realybės šou „ 2 Barai. Gyvenimas greitkelyje “ metu užgimusi dalyvių Viktorijos ir Juliaus meilė liepsnoja...
Nepavydėtinas medaus mėnuo Turkijoje: pakeitėme keturis kambarius  (232)
2016 m. rugsėjo 16 d. 13:45
„Grįžome iš kelionės. Ačiū Dievui, gyvi ir sveiki“, – taip savo istoriją apie medaus mėnesį pradėjo vilnietis Vadimas Filko .
Traškios vištienos vyšnaitės – pavyks net virtuvės naujokui  (7)
2016 m. rugsėjo 15 d. 15:11
Esu didelė kinų virtuvės gerbėja. Prisipažinsiu, ne visi receptai pasiseka iš pirmo...
Kerinti vieta Trakuose, kurią dažnas tiesiog pravažiuoja vos atvykęs į miestą  (3)
2016 m. rugsėjo 14 d. 16:09
Trakai yra didingi ne tik Lietuvos istoriją menančiomis pilimis. Trakų sakralinis...
Patys skaniausi: šilkiniai bulvių zrazai su netikėtu įdaru  (12)
2016 m. rugsėjo 13 d. 10:51
Bulviniai zrazai yra labai paprastas, tačiau be galo gardus patiekalas. Šis patiekalas...
Po radinio sriuboje dingo apetitas  (134)
2016 m. rugsėjo 13 d. 10:41
„Pati niekada nesusimąsčiau apie tai, kokiomis sąlygomis yra gaminamas maistas kavinėse ir kas yra atnešama klientams, kol pati nepamačiau“, – rašė su...
Pasaulyje vis labiau falsifikuojama žuvis: ar žinote, ką perkate?  (42)
2016 m. rugsėjo 12 d. 11:52
Jūrų gėryb ių mėgėjai ar restoranai ir kavinės vis dažniau jus „išduria“? Labai tikėtina. Pasirodo, kad pasauliniu mastu atlikus tyrimą buvo prieita...
A. Užkalnį prekybcentrio restorane papirko ir jis skyrė daug žąsų  (150)
2016 m. rugsėjo 11 d. 13:13
Pripažinkim, šio restorano anketiniai duomenys nebuvo panašūs į tai, kad restoranui...
Iranietiškas kebabas  (9)
2016 m. rugsėjo 11 d. 00:00
Iranietiškas tradicinis patiekalas – kabob ar kabab, o lietuviškai tiesiog kebabas. Ir...
Pica su bolivine balanda  (7)
2016 m. rugsėjo 10 d. 00:00
Taip jau būna, kai atrandi kokį produktą ir jį pamilsti iš pirmo karto, negali...