patiekalas

Lietuvis niekada nesuprastų tokios kainos: už vištienos kilogramą – 60 eurų  (9)
2016 m. gegužės 31 d. 10:15
Mitybos specialistai ragina dažniau valgyti vištieną, nes šią mėsą organizmas lengviau įsisavina negu kitų gyvulių mėsą dėl nedidelio kiekio jungiamojo...
Patiekalas, dėl kurio atsisakysite mėsos: vilniečiai pametę galvas  (31)
2016 m. gegužės 30 d. 19:34
Pagaliau Lietuvą pasiekusi šiluma itin džiugina ir sveikais produktais prekiaujančius verslininkus. Šiluma primena paplūdimio sezoną, tad žmonės vėl...
Patiekalas, dėl kurio vilniečiai jau pametė galvas: ypač populiaru vasarą  (71)
2016 m. gegužės 30 d. 19:34
Pagaliau Lietuvą pasiekusi šiluma itin džiugina ir sveikais produktais prekiaujančius...
Kaip per vieną dieną sumažinti pilvą: dešimt paprastų patarimų  (16)
2016 m. gegužės 30 d. 15:24
Kai kitą kartą mėginsite užsisegti džinsus, nepulkite į paniką, kad staiga prieš pat...
A. Užkalnį vėl pribloškė Klaipėdos restoranas. Kada ateis Kauno eilė?  (421)
2016 m. gegužės 29 d. 13:22
Garbės žodis, kai nusprendžiau čia eiti, nežinojau, kas šiame Klaipėdos restorane yra...
Patiks kiekvienam: daržovių pyragas  (2)
2016 m. gegužės 29 d. 10:22
Šis pyragas gali būti valgomas kaip karštasis patiekalas , tačiau mėsos mėgėjams tai gali būti ir savotiškas garnyras .
Neigia mitus apie kainas Neringoje: įvardino dienos pietų kainą restorane  (154)
2016 m. gegužės 29 d. 10:19
7 dienos Neringoje 3 asmenų šeimai – už 1555 eurus ? Toks DELFI komentatoriaus „Matematiko“ skaičiavimas nustebino pajūryje gyvenantį Vaidą. Jis tikina,...
Maskvietė atrado Palangą ir ėmėsi verslo: per sezoną visai padoriai uždirbau  (251)
2016 m. gegužės 28 d. 10:00
Maskvos gyventoja Jelena Stukova jau trejus metus gyvena ir užsiima verslu kurortiniame...
Edgaras Lubys: kitiems žmonėms būtų sunku maitintis taip, kaip aš maitinuosi + RECEPTAS  (166)
2016 m. gegužės 28 d. 00:15
Muzikantas, sveikos mitybos propaguotojas ir sporto entuziastas Edgaras Lubys dalijasi...
Patiekalas ligoninėje sukėlė nuostabą  (155)
2016 m. gegužės 26 d. 12:40
„Įdomu būtų sužinoti šio „gurmaniško“ patiekalo kainą“, – į DELFI...
Patiekalai ant grilio: kepti baklažanai ir vaisių desertas  (3)
2016 m. gegužės 26 d. 10:56
Pirmas patiekalas, apie kurį daugelis pagalvoja, išgirdę apie vasaros grilį – sultinga, ant grotelių kepta mėsa. Tačiau jį išnaudoti galima tiek gaminant...
A. Užkalnis. Šioje dykynėje nėra ką rodyti  (693)
2016 m. gegužės 25 d. 11:50
Gatvės, bent jau Vilniuje , vėl pilnos užsieniečių turistų. Aš dėl to džiaugiuosi, kaip ir visi sąmoningi piliečiai: kiekvienas atvykėls išleidžia...
Kaip teisingai paruošti žuvį, kad būtų skani ir sveika?
2016 m. gegužės 24 d. 10:17
Daugelis šeimininkių ruošdamos žuvį ją ruošia panašiai kaip mėsos patiekalus....
M. Starkaus ir V. Radzevičiaus kelionės nuotykiai: Tik dėl sveiko užsispyrimo gavome puikų kapitoną Nindzę
2016 m. gegužės 24 d. 09:59
Populiariausi pastarojo dešimtmečio Lietuvos keliautojai Martynas Starkus ir Vytaras...
Buvusi Hitlerio maisto ragautoja papasakojo apie patirtą siaubą „Vilko irštvoje“  (52)
2016 m. gegužės 24 d. 09:57
Kiekvienas patiekalas galėjo būti paskutinis jos gyvenime. Baigusios valgyti prėskus...
M. Starkaus ir V. Radzevičiaus iššūkiai Centrinėje Amerikoje: nesklandumai dėl kugelio ir kapitonas Nindzė  (10)
2016 m. gegužės 24 d. 09:43
Populiariausi pastarojo dešimtmečio Lietuvos keliautojai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius grįžo iš paskutiniųjų nuotykių Centrinėje Amerikoje....
Kaip M. Starkus ir V. Radzevičius Centrinės Amerikos paplūdimyje kugelį kepė
2016 m. gegužės 24 d. 00:00
Populiarūs pastarojo dešimtmečio Lietuvos keliautojai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius grįžo iš paskutiniųjų nuotykių Centrinėje Amerikoje .
Pagrindinės taisyklės, kaip tinkamai suderinti vyną ir maistą
2016 m. gegužės 20 d. 00:00
Gėrimų žinovai pasakys, kad norint tinkamai ragauti vyną, yra svarbios trys taisyklės:...
Mėsa, kurios klaidingai atsisakoma dėl kvapo – ją valgantys pasižymi ilgaamžiškumu  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 15:02
Aviena ar ėriena ant lietuvių stalo atsiranda daug rečiau nei kiauliena ar...
Papasakojo, ką patyrė pragare: akistata su „džihadistu Johnu“ ir kapojamos galvos neatskleidžia viso siaubo  (69)
2016 m. gegužės 18 d. 20:17
Vokietis Jurgenas Todenhoferis buvo pirmasis žurnalistas iš Vakarų, kuriam leista patekti...
Lietuvos kariuomenės (ne)romantika: „dekoruota“ kiaušinienė ir kiti gurmaniški reikalai  (134)
2016 m. gegužės 17 d. 10:17
Išprovokavau? Gerai, nemeluosiu, naudojuosi susidariusia, mirusio šauktinio nuo infekcijos, situacija (tiems, kas nieko nežino/nematė/negirdėjo apie tai)....
Maistas, kurio niekada nereikėtų užsisakyti viešbutyje  (9)
2016 m. gegužės 16 d. 23:00
Pažvelkite į viešbučių kambarių tarnybos siūlomą meniu ir pamatysite, kad jame apstu skanaus maisto. Tačiau jų buvę darbuotojai pataria neskubėti ir kai...
Keisti milijardierių įpročiai parodo, be ko jie negali gyventi  (40)
2016 m. gegužės 15 d. 18:03
Puodelis arbatos išsprendžia visas problemas – bent jau taip mano milijardierius...
Jei Ispanijoje tikrai norite patirti gurmaniškų potyrių, keliaukite į Baskiją
2016 m. gegužės 15 d. 00:00
Jei Ispanijoje tikrai norite patirti gurmaniškų potyrių, keliaukite į Baskiją. Joje...
KONKURSAS: mėgstamiausias vasaros patiekalas
2016 m. gegužės 14 d. 23:59
Vasara jau čia pat - pamažu vėl prasideda kepsnių ir šaltibarščių laikas. O kur dar...
Ką valgė tarpukario Kauno garsenybės: Maironio stalas ir popietinės arbatėlės  (11)
2016 m. gegužės 14 d. 21:57
Lietuvos kultūra – įvairiaspalvė, daugiasluoksnė ir išskirtinė. Tą patį galima pasakyti ir apie Lietuvos virtuvę. Versdami knygos „Prie stalo visa...
Lietuvis įamžino jį nustebinusius dienos pietus Lenkijoje  (405)
2016 m. gegužės 14 d. 07:59
„Jei vyksta akcija neiti į parduotuves, tai gal ir dienos pietų nevalgom kavinėse?“ – juokavo DELFI skaitytojas Artūras, pasidalijęs kaip atrodo vos 1,7...
Burokėliai su Feta ir granatų padažu
2016 m. gegužės 13 d. 00:00
Daugelis žmonių mėgsta sūru-saldu skonių kombinaciją, dažnas saldžiarūgštį....
Su šiuo genialiu receptu jūs PAMAITINSITE ALKANIAUSIĄ ARMIJĄ  (1)
2016 m. gegužės 12 d. 15:28
Šis receptas padės jums ne tik skaniai pavalgyti, bet ir pavaišinti kaimynus! Be to,...
G. Nausėda: ore sklando nuotaika, kad kainas galima kelti  (534)
2016 m. gegužės 12 d. 07:00
Nors įvedus eurą valdžios institucijos ilgai tvirtino, kad kainoms valiutos pasikeitimas...