Ingredientai
Gaminimo eiga
* Blynams:
* Dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotą salierą, kiaušinius, kvietinius miltus, sūrį, smulkiai pjaustytą česnaką, druską ir pipirus. Gerai sumaišykite, kad gautumėte tešlos konsistenciją.
* Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant vidutinės kaitros. Kai aliejus įkaista, dėkite tešlą šaukštu, plonu sluoksniu.
* Kepkite, kol blynai taps auksinės spalvos ir traškūs iš abiejų pusių. Po 2 minutes iš abiejų pusių. Išimkite juos ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų perteklinis aliejus.
* Padažui:
* Mažame inde sumaišykite grietinę, medų, srirachą, smulkiai pjaustytus krapus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
* Padažą perkelkite į dubenį, kuriame patieksite.
* Mėgaukitės kartu su blynais.
* Suvartokite blynus per 2-3 dienas nuo pagaminimo. Laikykite sandariuose induose šaldytuve.
Atsiliepimai