Medus

Medus – saldus, tąsus skystis, bičių gaminamas iš žieduose esančio nektaro. Tai natūralus saldiklis. Medaus pagrindą sudaro ir saldų skonį suteikia jame esanti gliukozė ir fruktozė.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

334 receptai

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Kūčia
Lengvai paruošiamas
45 min.

Kūčia

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Kepti burokėliai su fetos sūriu
Lengvai paruošiamas
2 val.

Kepti burokėliai su fetos sūriu

Kefyro blynai su medumi
Lengvai paruošiamas
30 min.

Kefyro blynai su medumi

Chia pudingas su vaisiais
Lengvai paruošiamas
2 val.

Chia pudingas su vaisiais

Avižų kisielius Kūčioms
Lengvai paruošiamas
30 min.

Avižų kisielius Kūčioms

Pyragas su granola, obuoliais ir varške
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Pyragas su granola, obuoliais ir varške

Tobulai skanios keptos morkos
Lengvai paruošiamas
50 min.

Tobulai skanios keptos morkos

Kalėdinis medaus tortas
Reikia pasistengti
2 val.

Kalėdinis medaus tortas

Kepta višta su riešutais Kalėdoms
Lengvai paruošiamas
1 val. 50 min.

Kepta višta su riešutais Kalėdoms

Pats skaniausias MEDUOLIS
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Pats skaniausias MEDUOLIS

Vištienos vyniotinis su slyvomis ir riešutais
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Vištienos vyniotinis su slyvomis ir riešutais

Riešutai meduje
Lengvai paruošiamas
10 min.

Riešutai meduje

Aguonų pyragas su migdolais
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Aguonų pyragas su migdolais

Itališkas obuolių pyragas
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Itališkas obuolių pyragas

Arbata nuo peršalimo
Lengvai paruošiamas
10 min.

Arbata nuo peršalimo

Štrudelis su riešutais TINGINIAMS
Lengvai paruošiamas
40 min.

Štrudelis su riešutais TINGINIAMS

Įkelti daugiau receptų