Medus

Medus – saldus, tąsus skystis, bičių gaminamas iš žieduose esančio nektaro. Tai natūralus saldiklis. Medaus pagrindą sudaro ir saldų skonį suteikia jame esanti gliukozė ir fruktozė.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

345 receptai

Lengvai paruošiamas
45 min.

Vaisių ir riešutų granola

Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“

Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Pyragas su granola, obuoliais ir varške

Lengvai paruošiamas
50 min.

Tobulai skanios keptos morkos

Reikia pasistengti
2 val.

Kalėdinis medaus tortas

Lengvai paruošiamas
1 val. 50 min.

Kepta višta su riešutais Kalėdoms

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Pats skaniausias MEDUOLIS

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Vištienos vyniotinis su slyvomis ir riešutais

Įkelti daugiau receptų