Medus

Medus – saldus, tąsus skystis, bičių gaminamas iš žieduose esančio nektaro. Tai natūralus saldiklis. Medaus pagrindą sudaro ir saldų skonį suteikia jame esanti gliukozė ir fruktozė.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

332 receptai

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Kūčia
Lengvai paruošiamas
45 min.

Kūčia

Lakštinis medaus tortas
Reikia pasistengti
1 val.

Lakštinis medaus tortas

Avižų kisielius Kūčioms
Lengvai paruošiamas
30 min.

Avižų kisielius Kūčioms

Pyragas su granola, obuoliais ir varške
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Pyragas su granola, obuoliais ir varške

Tobulai skanios keptos morkos
Lengvai paruošiamas
50 min.

Tobulai skanios keptos morkos

Kalėdinis medaus tortas
Reikia pasistengti
2 val.

Kalėdinis medaus tortas

Kepta višta su riešutais Kalėdoms
Lengvai paruošiamas
1 val. 50 min.

Kepta višta su riešutais Kalėdoms

Pats skaniausias MEDUOLIS
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Pats skaniausias MEDUOLIS

Vištienos vyniotinis su slyvomis ir riešutais
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Vištienos vyniotinis su slyvomis ir riešutais

Riešutai meduje
Lengvai paruošiamas
10 min.

Riešutai meduje

Meduje marinuota vištiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Meduje marinuota vištiena

Morkų mišrainė su varške
Lengvai paruošiamas
20 min.

Morkų mišrainė su varške

Aguonų pyragas su migdolais
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Aguonų pyragas su migdolais

Itališkas obuolių pyragas
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Itališkas obuolių pyragas

Arbata nuo peršalimo
Lengvai paruošiamas
10 min.

Arbata nuo peršalimo

Štrudelis su riešutais TINGINIAMS
Lengvai paruošiamas
40 min.

Štrudelis su riešutais TINGINIAMS

Skaniau nebūna: kriaušių ir migdolų pyragas
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Skaniau nebūna: kriaušių ir migdolų pyragas

Įkelti daugiau receptų