Ingredientai
česnako
3
skiltelės
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
raudonos aitriosios paprikos
1
vnt.
imbiero
20
g
ryžių acto
1
v. š.
sojų padažo
2
v. š.
medaus
1
v. š.
minkšto tofu sūrio
350
g
įkaitinto aliejaus
3
v. š.
smulkintų svogūnų laiškų
1
saujelė
Porcijos: 3
Nusibodus įprastiems užkandžiams išbandykite tofu sūrį su imbieriniu padažu. Paruošite vos per 5 minutes. Tofu sūrį apibarstykite svogūnų laiškais.
Gaminimo eiga
* Česnaką, svogūną, aitriąją papriką, imbierą smulkiai supjaustykite ir sumaišykite.
* Daržoves užpilkite ryžių actu, sojų padažu ir medumi.
* Tofu sūrį įpjaukite.
* Ant imbierinio padažo užpilkite įkaitintą aliejų ir vėl gerai išmaišykite.
* Tofu sūrį apipilkite padažu ir apibarstykite svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai