Ingredientai

Makaronai 1 pakelis
Krevetės 20 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Čiobreliai 1 šaukštelis
Bazilikai 0.5 šaukštelio
Sviestas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Citrinos 0.5 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje taip, kaip nurodyta ant pakelio.

2. Krevetes išlukštenkite, nuplaukite ir nusausinkite.

3. Apšlakstykite citrinų sultimis, pabarstykite druska.

4. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite žievelę ir smulkiai supjaustykite.

5. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite išspausta česnaką, suberkite čiobrelius, bazilikus ir minutę maišant apkepkite.

6. Sudėkite krevetes ir iš abiejų pusių apkepkite po porą minučių.

7. Suberkite pomidorus, pagardinkite pipirais, jei reikia druska, ir maišant dar trumpai pakepkite.

8. Suberkite makaronus ir išmaišykite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas