Ingredientai

Krevetės 1 puodelis
Pievagrybiai 2 puodeliai
Česnakai 5 skiltelės
Citrinų sultys 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Makaronus sudėkite į pasūdytą vandenį ir virkite, kiek nurodyta ant pakelio.

Pievagrybius supjaustykite ir apkepkite svieste su druska apie 8 minutes.

Krevetes apšlakstykite citrinos sultimis ir dėkite kepti į įkaitusį sviestą su išspaustais česnakais. Apiberkite druska ir pipirais. Maišant kepkite 3 minutes.

Krevetas supilkite į pievagrybius ir išmaišykite.

Suberkite nusunktus makaronus ir gerai išmaišykite. Pabarstykite smulkintais salierų lapais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai