Ingredientai
Makaronai
100
g
Krevetės
1
puodelis
Pievagrybiai
2
puodeliai
Česnakai
5
skiltelės
Citrinų sultys
3
šaukštai
Sviestas
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Makaronus sudėkite į pasūdytą vandenį ir virkite, kiek nurodyta ant pakelio.
Pievagrybius supjaustykite ir apkepkite svieste su druska apie 8 minutes.
Krevetes apšlakstykite citrinos sultimis ir dėkite kepti į įkaitusį sviestą su išspaustais česnakais. Apiberkite druska ir pipirais. Maišant kepkite 3 minutes.
Krevetas supilkite į pievagrybius ir išmaišykite.
Suberkite nusunktus makaronus ir gerai išmaišykite. Pabarstykite smulkintais salierų lapais.
Atsiliepimai