Ingredientai
Krevečių
500 g
Miltų
4 šaukštas
Česnako milteliai
0.5 šaukštelis
Kiaušiniai
2 vnt.
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Kokoso drožlių
1.5 puodelis
Malti džiūvėsėliai
0.5 puodelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Išlukštentas, nuvalytas ir nusausintas krevetes apšlakstykite citrinos sultimis.
Miltus sumaišykite su česnako milteliais ir druska.
Kiaušinius išplakite.
Kokoso drožles sumaišykite su maltais džiūvėsėliais.
Krevetes apvoliokite miltuose, merkite į kiaušinį ir apvoliokite kokosų mišinyje.
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje po 2 minutes iš abiejų pusių.
Patiekite su aštriu abrikosų padažu: 3 šaukštus abrikosų džemo sumaišykite su vienu šaukštu aitriųjų paprikų padažo.