Ingredientai

Miltai 4 šaukštai
Česnako milteliai 0.5 šaukštelio
Druska 0.5 šaukštelio
Kokoso drožlės 1.5 puodelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Išlukštentas, nuvalytas ir nusausintas krevetes apšlakstykite citrinos sultimis.

Miltus sumaišykite su česnako milteliais ir druska.

Kiaušinius išplakite.

Kokoso drožles sumaišykite su maltais džiūvėsėliais.

Krevetes apvoliokite miltuose, merkite į kiaušinį ir apvoliokite kokosų mišinyje.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje po 2 minutes iš abiejų pusių.

Patiekite su aštriu abrikosų padažu: 3 šaukštus abrikosų džemo sumaišykite su vienu šaukštu aitriųjų paprikų padažo.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai