Ingredientai
Moliūgai
400
g
Aliejus
2
šaukštai
Česnakai
3
skiltelės
Žuvies sultinys
200
ml
Grietinėlė riebi
100
ml
Balta žuvis
200
g
Santa Maria citrininių žuvies prieskoniai
1
šaukštelis
Santa Maria akmens druska malūnėlyje
pagal skonį
Krevetės lukštentos
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įkaitinkite aliejų puode storu pagrindu, pakepkite česnakus ir aitriąsias paprikas.
Tuomet įdėkite moliūgus ir pakepkite kelias minutes.
Vėliau supilkite sultinį, uždenkite puodą ir virkite, kol moliūgai suminkštės.
Pertrinkite sriubą trintuvu ir vėl užvirkite. Tuo tarpu iškepkite
žuvį keptuvėje ant vidutinės ugnies arba orkaitėje.
Paskaninę prieskoniais, patiekite sriubą su žuvimi ir krevetėmis.
Atsiliepimai