Ingredientai
Medus
4 šaukštas
Sojos padažas
1 šaukštas
Džiovinto imbiero milteliai
1 šaukštelis
Aitriosios paprikos milteliai
0.5 šaukštelis
Krevečių
350 g
Česnako
6 skiltelė
Kalendros
1 šaukštas
Sviestas
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite marinato dalis.
2. Krevetes išlukštenkite, nuplaukite ir nusausinkite. Sumaišykite su marinatu.
3. Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve valandą.
4. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite riekelėmis pjaustytą česnaką.
5. Česnaką trumpai apkepkite (iki minutės) ir sudėkite krevetes, užberkite susmulkintas kalendras. Krevetes maišant kepkite kelias minutes.