Ingredientai

Pienas 3 stiklinės
Ryžiai 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Krapai pagal skonį
Porcijos: 4
Šis prancūziškas pyragas skanus ir šaltas. Prie jo tinka majonezo ir grietinės padažas

Gaminimo eiga

Kepimo formą patepkite aliejumi, ją išklokite tešla (taip pat ir kraštus, tik palikite maždaug 1 cm nuo viršaus).

Formą maždaug 10 minučių įdėkite į šaldytuvą, tada kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 5–7 minutes.

Kiaušinius išsukite su pienu (masė turi būti vientisa).

Pagardinkite druska ir pipirais.

Į formą, ant tešlos, sudėkite krevetes, virtus ryžius ir fetos sūrį, apipilkite kiaušinių ir pieno mišiniu, apibarstykite kapotais krapais.

Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 15–20 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai