Ingredientai
Trapi tešla
500
g
Krevetės
200
g
Fetos sūris
200
g
Pienas
3
stiklinės
Kiaušiniai
8
vnt.
Ryžiai
1
stiklinė
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Krapai
pagal skonį
Porcijos: 4
Šis prancūziškas pyragas skanus ir šaltas. Prie jo tinka majonezo ir grietinės padažas
Gaminimo eiga
Kepimo formą patepkite aliejumi, ją išklokite tešla (taip pat ir kraštus, tik palikite maždaug 1 cm nuo viršaus).
Formą maždaug 10 minučių įdėkite į šaldytuvą, tada kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 5–7 minutes.
Kiaušinius išsukite su pienu (masė turi būti vientisa).
Pagardinkite druska ir pipirais.
Į formą, ant tešlos, sudėkite krevetes, virtus ryžius ir fetos sūrį, apipilkite kiaušinių ir pieno mišiniu, apibarstykite kapotais krapais.
Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 15–20 minučių.
Atsiliepimai