Ingredientai
krevečių
150
g
česnako
1
skiltelė
mėgstamų salotų
100
g
citrinos sulčių
šlakelis
vyšninių pomidorų
100
g
raudonasis svogūnas
1
vnt.
mocarelos
50
g
Padažui reikės:
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
agavų sirupo
1
v. š.
grūdėtųjų garstyčių
1
v. š.
citrinos sulčių
1
v. š.
Jeigu norite greito, maistingo ir labai skanaus patiekalo – gaminkite krevetes. Jas paruošti galima vos per 10 minučių, be to, jos itin skanu valgyti su pavasarį taip mėgstamais žalumynais, daržovėmis ir vaisiais.
Gaminimo eiga
1. Ruošiame krevetes: keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame krevetes ir kepiname kelias minutes. Įtarkuojame česnaką, beriame druskos, pipirų ir kepiname dar minutę.
2. Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
3. Į lėkštę sudedame nuplautas ir gerai nusausintas salotas, avokado juosteles, kurias apšlakstome citrinos sultimis, perpus perpjautus vyšninius pomidorus, juostelėmis smulkintą svogūną, keptas krevetes. Ant salotų uždedame mocarelos sūrio ir apšlakstome paruoštu padažu.
Skanaus!
Receptu dalijasi IKI.
Atsiliepimai