Fermentinis sūris

Fermentiniai sūriai į rūšis skirstomi pagal sudėtyje esančios sausosios medžiagos riebalų kiekį, brandinimo laiką ir kietumą – į labai kietus, kietus, puskiečius ir minkštus. Nuo sūrio kietumo ir riebumo priklauso jo skoninės savybės, išvaizda, vadinamasis sūrio piešinys.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

272 receptai

Reikia pasistengti
50 min.

Nesaldus sūrio pyragas

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Trupininis pyragas su grybais

Reikia pasistengti
1 val.

Keptos bulvės su šonine

Lengvai paruošiamas
20 min.

Sumuštiniai su šonine

Lengvai paruošiamas
45 min.

Žiedinių kopūstų kepsneliai su sūriu

Lengvai paruošiamas
25 min.

Morkų ir sūrio mišrainė

Lengvai paruošiamas
40 min.

Špinatų ir sūrio pyragas

Lengvai paruošiamas
35 min.

Sūrio spurgytės

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Virtų bulvių blynai su šonine

Lengvai paruošiamas
15 min.

Kiaušinių ir tunų mišrainė

Lengvai paruošiamas
50 min.

Itališkas cukinijų ir pomidorų apkepas

Lengvai paruošiamas
1 val.

Bulvių plokštainis kitaip

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Baklažanų suktinukai su rikota

Lengvai paruošiamas
35 min.

Baklažanų vėduoklės

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Keptos bulvės, įdarytos pievagrybiais

Įkelti daugiau receptų