Ingredientai
MANTINGA sluoksniuotos bemielės tešlos lapeliais
0.5
pakelio
MANTINGA sluoksniuotos bemielės tešlos lapeliais
0.5
pakelio
miltų
žiupsnelis
majonezo
2
v. š.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
krabų lazdelių
100
g
kiaušinio
1
vnt.
Bandelės su krabų lazdelėmis ir sūriu – puikus karštas užkandis. Jas galima iškepti net netikėtai užkluptiems svečiams. Bandelės su krabų lazdelėmis ir sūriu gardžios ir šaltos.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.
2. Majonezą sumaišykite su tarkuotu sūriu, pipirais ir aitriųjų paprikų dribsniais.
3. Ant lentelės, apibertos miltais, dėkite tešlą, supjaustykite kvadratėliais. Tada dėkite į jų vidų krabų lazdeles ir sūrį maišytą su majonezu.
4. Kraštus patepkite išplaktu kiaušiniu ir suvyniokite.
5. Sudėkite ant neprikepančios skardos ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai