Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Jaunas cukinijas perpjaukite išilgai per pusę.

2. Išskobkite sėklas, jas išmeskite.

3. Išskobkite minkštimo, jį susmulkinkite.

4. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą. Kepkite ant mažos ugnies kol ims geltonuoti.

5. Suberkite smulkiai tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytas paprikas.

6. Pagardinkite druska ir pipirais.

7. Kepkite vis pamaišant kol morkos ir paprikos suminkštės.

8. Morkas su svogūnais sumaišykite su cukinijų minkštimu.

9. Kai įdaras šiek tiek atvės sumaišykite su tarkuotu sūriu.

10. Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 minučių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai