Pikantiškas salotas gaminkite tada, kai laiko virtuvei neturite daug, tačiau pavalgyti norėtumėte skaniai. Tokios pikantiškos salotos tikra klasika!

Gaminimo eiga

1. Kruasanus perpjaukite per pusę ir dėkite kepti į orkaitę įkaitintą iki 170 °C temp. 3–4 min.

2. Kiaušinius išvirkite ir atvėsinkite.

3. Fermentinį sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su majonezu. Atvėsintus kiaušinius taip pat sutarkuokite.

4. Česnaką labai smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite su druska ir pipirais.

5. Ant iškeptų kruasanų tepkite paruoštas pikantiškas salotas. Papuoškite žolelėmis. Berkite penkių pipirų mišinio.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai