Ingredientai
Fermentinis sūris
100
g
Česnakas
4
skiltelės
Razinos
2
saujos
Graikiniai riešutai
2
saujos
„Suslavičiaus“ „Cezario“ salotų padažas
6
v. š.
Porcijos: 3
Daugelis žino, jei liko daug virtų kiaušinių – ne bėda, nes jie idealiai tiks pikantiškai mišrainei. Visgi, tradicinis jos receptas gali būti jau pabodęs, tad siūlome ją pagardinti dviem naujais ingredientais – razinomis ir riešutais, kurie pikantiškumo suteiks dar daugiau.
Gaminimo eiga
Kitas svarbus pokytis – majonezo atsisakymas. Ryškesnį, sodresnį ir dar įdomesnį skonį „išgausite“, jei mišrainę pagardinsite „Suslavičiaus“ „Cezario“ salotų padažu.
1. Kiaušinius kietai išvirkite ir atvėsinkite. Smulkiai supjaustykite.
2. Fermentinį sūrį sutarkuokite.
3. Razinas užpilkite šiltu vandeniu, palaukite kol atvės ir nukoškite.
4. Graikinius riešutus sumalkite iki rupių miltų.
5. Viską suberkite į dubenį, išspauskite česnaką. Užpilkite „Suslavičiaus“ „Cezario“ salotų padažo ir išmaišykite.
Skanaus!
Atsiliepimai