Kai nėra laiko virtuvei, o galbūt norisi greito užkandžio, – metas kesadilijoms. Įdarai gali būti patys įvairiausi, šįkart – su rūkyta vištiena ir daržovėmis. Valgykite kesadilijas karštas, nors tikrai gardžios ir atvėsusios.

Gaminimo eiga

1. Svogūną ir keptą papriką supjaustykite šiaudeliais.

2. Rūkytą vištieną susmulkinkite ir sudėkite kartu su smulkintomis daržovėmis. Įdėkite fermentinį sūrį, majonezą ir prieskonius. Išmaišykite.

3. Ant vienos pusės tortilijos dėkite įdarą ir perlenkite pusiau.

4. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, nedidelėje kaitroje po 2 min., kol apskrus.

5. Patiekite su žaliosios citrinos skiltelėmis ir baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai