Ingredientai
mėlynojo svogūno
1
vnt.
IKI jautienos faršo
500
g
česnako
1
skiltelė
garstyčių
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus (kepimui)
2
v. š.
pjaustyto fermentinio sūrio
4
gabaliukai
majonezo
2
v. š.
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
2. Į pasirinktą dubenį dėkite jautienos faršą, pjaustytus svogūnus, 1 šaukštą garstyčių, įtarkuokite česnaką, pagardinkite druska bei pipirais, viską gerai išmaišykite. Iš faršo formuokite paplotėlius ir kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
3. Ant skardos, ištiestos kepimo popieriumi, dėkite keptus paplotėlius, ant jų dėkite sūrį, šalia sudėkite MANTINGA mėsainių bandeles su sezamų sėklomis „Cosmos“ ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 3–4 min.
4. Ant bandelių vidinių pusių tepkite majonezą, garstyčias, dėkite iškeptus jautienos paplotėlius su sūriu ir viršutinę bandelę.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai