Ingredientai

Majonezas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Atrinkite pievagrybius didžiausiomis kepurėlėmis.

Gaminimo eiga

1. Išpjaukite kotelius ir juos smulkiai supjaustykite.

2. Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstykite druska ir pipirais.

3. Sūrį sutarkuokite, virtą arba keptą vištieną smulkiai supjaustykite.

4. Sumaišykite smulkintus pievagrybių kotelius, vištieną ir sūrį su majonezu.

5. Įdarą dėkite į kepurėles.

6. Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“