Ingredientai
Vištienos faršas
500
g
Majonezas
1
šaukštas
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Fermentinis sūris
100
g
Pievagrybiai
15
vnt.
Miltai
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištienos faršą sumaišykite su prieskoniais, įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo ir gerai išminkykite.
2. Sūrį sutarkuokite.
3. Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, pagardinkite pipirais ir druska. Palaukite kol atvės.
4. Pievagrybius sumaišykite su sūriu.
5. Imkite pusės kumščio dydžio faršo gabaliuką, suplokite, dėkite įdaro, apgaubkite faršu ir formuokite rutulį.
6. Apvoliokite miltuose.
7. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš visų pusių.
Skanaus!
Atsiliepimai