Ingredientai

Majonezas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištienos faršą sumaišykite su prieskoniais, įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo ir gerai išminkykite.

2. Sūrį sutarkuokite.

3. Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, pagardinkite pipirais ir druska. Palaukite kol atvės.

4. Pievagrybius sumaišykite su sūriu.

5. Imkite pusės kumščio dydžio faršo gabaliuką, suplokite, dėkite įdaro, apgaubkite faršu ir formuokite rutulį.

6. Apvoliokite miltuose.

7. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš visų pusių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas