Ingredientai

Majonezas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištienos faršą sumaišykite su prieskoniais, įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo ir gerai išminkykite.

2. Sūrį sutarkuokite.

3. Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, pagardinkite pipirais ir druska. Palaukite kol atvės.

4. Pievagrybius sumaišykite su sūriu.

5. Imkite pusės kumščio dydžio faršo gabaliuką, suplokite, dėkite įdaro, apgaubkite faršu ir formuokite rutulį.

6. Apvoliokite miltuose.

7. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš visų pusių.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai