Ingredientai
Pagrindas:
Arbatiniai sausainiai
180
g
Migdolų miltai
80
g
Sviestas
80
g
Varškės ir sūrio masė:
Varškė
3
pakeliai
Kreminis sūris
400
g
Apelsino žievelė
1
vnt.
Cukrus
140
g
Dideli kiaušiniai
3
vnt.
Porcijos: 8
Liucinos Rimgailės receptas.
Gaminimo eiga
1. Pagrindas: sausainius sumalkite, išmaišykite su riešutų miltais ir ištirpintu sviestu. Išklokite šia mase kepimo formos dugną, prispauskite ir pastatykite į šaldytuvą.
2. Varškės ir sūrio masė: visi produktai turi būti kambario temperatūros. Juos išmaišykite šluotele arba trumpai plakite plaktuvu.
3. Kepimas: ant pagrindo užtepkite sluoksnį žemės riešutų sviesto ir pasirinkto tos pačios linijos džemo. Supilkite ant viršaus varškės ir sūrio masę ir kepkite apie 1 val. 160 laipsnių temperatūroje. Atvėsinus palaikykite per naktį šaldytuve.
Skanaus!
Atsiliepimai