Sausainiai

Sausainis – mažas konditerijos gaminys iškeptas iš miltų. Formuojami apskritimo, kvadrato, rombo, juostelių, žvaigždučių ir kitokiomis formomis. Į tešlą dėl skonio kartais dedami džiovinti vaisiai, riešutai, grūdai. Sausainiai gali būti kepami su šokoladiniu, kreminiu, aguoniniu ir kitais įdarais jų viduje arba tarp sausainių.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

129 receptai

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Kalėdinis sūrio pyragas

Reikia pasistengti
1 val.

Šokoladinis „Amaretto“ pyragas

Lengvai paruošiamas
30 min.

Karamelinis keptas tinginys

Reikia pasistengti
30 min.

Tinginys pagal seną receptą

Lengvai paruošiamas
30 min.

Šokoladinės bulvytės su migdolais

Lengvai paruošiamas
30 min.

Varškės tinginys

Lengvai paruošiamas
20 min.

Naminis tinginys

Lengvai paruošiamas
20 min.

Nekeptas maskarponės pyragas

Lengvai paruošiamas
25 min.

Greitas sausainių pyragas su RUDUDU

Lengvai paruošiamas
25 min.

Tinginys be kondensuoto pieno

Lengvai paruošiamas
30 min.

Nekeptas obuolių pyragas

Lengvai paruošiamas
20 min.

Šilauogių ir maskarponės desertas

Lengvai paruošiamas
1 val.

Vasaros uogų ir maskarponės pyragas

Reikia pasistengti
1 val.

Nekeptas bananų pyragas

Įkelti daugiau receptų