Sausainiai

Sausainis – mažas konditerijos gaminys iškeptas iš miltų. Formuojami apskritimo, kvadrato, rombo, juostelių, žvaigždučių ir kitokiomis formomis. Į tešlą dėl skonio kartais dedami džiovinti vaisiai, riešutai, grūdai. Sausainiai gali būti kepami su šokoladiniu, kreminiu, aguoniniu ir kitais įdarais jų viduje arba tarp sausainių.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

138 receptai

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Kalėdinis sūrio pyragas

Reikia pasistengti
1 val.

Šokoladinis „Amaretto“ pyragas

Lengvai paruošiamas
30 min.

Karamelinis keptas tinginys

Lengvai paruošiamas
30 min.

Varškės tinginys

Lengvai paruošiamas
20 min.

Naminis tinginys

Lengvai paruošiamas
30 min.

Nekeptas obuolių pyragas

Lengvai paruošiamas
20 min.

Šilauogių ir maskarponės desertas

Lengvai paruošiamas
1 val.

Vasaros uogų ir maskarponės pyragas

Įkelti daugiau receptų