Varškė

Varškė – daug baltymų turintis rūgštus pieno produktas, gaminamas iš rūgusio pieno, atskyrus dalį išrūgų. Ji gaminama pramoniniu būdu 2, 5, 9, 18 % riebumo ir liesa varškė, varškės sūreliai bei varškės sūriai.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

397 receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir varškės apkepas

Lengvai paruošiamas
1 val.

Varškės ir sūrio pyragas

Lengvai paruošiamas
45 min.

Naminis varškės apkepas

Lengvai paruošiamas
1 val.

Varškės ir ryžių apkepas

Lengvai paruošiamas
50 min.

Blynai, kurie labai patiks vaikams

Įkelti daugiau receptų