Yra receptai, kurie įrašomi į šeimos patiekalų knygą. Tokie, kurie visada pasiseks, o svarbiausia – gardūs nuo pirmo kąsnio. Šis keptų varškėčių su bananais receptas – kaip tik toks.

Gaminimo eiga

1. Varškę dedame į dubenį, ištriname šakute, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, vanilinį cukrų, druską ir viską išmaišome.

2. Dedame stambia tarka sutarkuotą bananą, išmaišome. Miltus prasijojame, sumaišome su kepimo milteliais, dedame po šaukštą į varškės masę ir vis išmaišome. Miltų reikės tiek, kad masė būtų ne per skysta ir ne per kieta.

3. Prieš kepant formuojame varškėčius, apvoliojame juos miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Tiekiame bananinius varškėčiius su grietine ir/ar mėgstama uogiene.

Skanaus!

patarimupasaulis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai