Ingredientai
Varškė
400
g
Morkos
100
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Sviestas
75
g
Cukrus
3
šaukštai
Manų kruopos
4
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Sviestas indui patepti
Porcijos: 2
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi morkų ir varškės apkepo receptu.
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi.
2. Sudėkite per sietelį trintą varškę.
3. Supilkite ištirpintą sviestą, dėkite burokine tarką tarkuotas morkas, berkite vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite.
4. Kepimo indą ištepkite sviestu, pabarstykite manais.
5. Sudėkite varškės masę ir išlyginkite paviršių.
6. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
P. S. galite kepti mažuose indeliuose, tuomet ir greičiau, ir gražiau.
Skanaus!
Atsiliepimai