Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Sviestas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 2 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves išvirkite ir sutrinkite su sviestu, druska ir grietinėle.

2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir pjaustytus pievagrybius. Išspauskite česnaką. Pagardinkite pipirais, druska. Maišant kepkite apie 10 minučių.

3. Į kepimo indą suberkite faršą. Išlyginkite.

4. Ant viršaus sudėkite bulvių košę ir išlyginkite.

5. Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

6. Užbarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 5 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai