Salierai

Valgomasis salieras (lot. Apium graveolens) – salierinių (Apiaceae) šeimos prieskoninių augalų rūšis.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

41 receptai

Reikia pasistengti
1 val.

Grybų ir sūrio sriuba

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Jautienos sriuba su lęšiais

Reikia pasistengti
50 min.

Lašišos keksiukai-kotletukai

Reikia pasistengti
2 val. 40 min.

Aluje troškintas triušis

Reikia pasistengti
35 min.

Daržovių kotletai su sūrio padažu

Lengvai paruošiamas
50 min.

Vyne troškinta vištiena

Reikia pasistengti
1 val.

Pikantiški žuvies kotletai

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Troškintas šamas su daržovėmis pomidorų padaže

Lengvai paruošiamas
1 val.

Bulvių ir salierų apkepas

Lengvai paruošiamas
1 val.

Aluje virtas karpis

Reikia pasistengti

Burgundiška jautiena

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Salierų sriuba su rūkyta vištiena

Reikia pasistengti
1 val.

Beatos lazanija

Lengvai paruošiamas
40 min.

Pupelių salotos

Lengvai paruošiamas

Triušienos troškinys

Lengvai paruošiamas
45 min.

Triušienos sriuba

Įkelti daugiau receptų