Ingredientai

Salierai 1 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Pomidorų pasta 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Mairūnai žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Jautieną supjaustykite siauromis juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame iš abiejų pusių apkepinkite mėsos gabaliukus, kol susidarys traški plutelė. Išimkite iš keptuvės mėsą, pasūdykite, o keptuvėje pastoviai maišydami pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutrintą česnaką ir smulkiai supjaustytą salierą.

Vėliau sudėkite skiltelėmis pjaustytus pomidorus, prieskonius, pasūdykite ir troškinkite uždengus dangčiu 5-6 minutes.

Mėsą sudėkite į kepimo formą ir apliekite paruošta mase. Pašaukite į orkaitę ir kepkite maždaug 45 minutes.

Prieš baigiant kepti, patiekalą apbarstykite tarkuotu sūriu ir dar keletą minučių palaikykite orkaitėje. Patiekalą patiekite karštą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai