Ingredientai
česnako
2
skiltelės
mėlynojo svogūno
1
vnt.
saliero stiebo
1
vnt.
morkos
1
vnt.
cukinijos
1
vnt.
raudonosios paprikos
1
vnt.
rudųjų pievagrybių
5
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
IKI baziliko lapelių
1
sauja
halumio sūrio
200
g
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Česnaką, mėlynąjį svogūną susmulkinkite, saliero stiebą, morką, cukiniją, raudonąją papriką, pievagrybius supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais.
2. Į pasirinktą indą sudėkite pjaustytas daržoves, įpilkite alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska bei pipirais, įdėkite baziliko lapelių ir viską gerai išmaišykite.
3. Į kepimo skardą sudėkite daržoves, atpjaukite halumio sūrio griežinėlių ir padėliokite ant viršaus, užberkite aitriųjų paprikų dribsnių, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15–20 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai