Ingredientai
pastarnokų
2
vnt.
morkų
2
vnt.
saliero stiebo
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
cukinijos
1
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
baltojo svogūno
1
vnt.
žirnelių
100
g
čiobrelių
15
g
rozmarinų
15
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
Gaminimo eiga
1. Pastarnokus ir morkas supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais, salierą – įstrižais griežinėliais, česnako skilteles susmulkinkite, cukiniją padalinkite į stambesnes dalis, supjaustykite svogūnus skiltelėmis.
3. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 40 min. Patiekite su rozmarino šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai