Gaminimo eiga

1. Pastarnokus ir morkas supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais, salierą – įstrižais griežinėliais, česnako skilteles susmulkinkite, cukiniją padalinkite į stambesnes dalis, supjaustykite svogūnus skiltelėmis.

2. Visas pjaustytas daržoves ir žirnelius sudėkite į skardą, įberkite čiobrelių, rozmarinų, druskos ir juodųjų pipirų. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite. Ant daržovių sudėkite kiaulieną, užberkite druskos, juodųjų pipirų, čiobrelių, rozmarinų ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

3. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 40 min. Patiekite su rozmarino šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai