Horoskopai
Paieška
Pranešti naujieną
LT
RU
EN
Kontaktai
Reklama
Naujienos
Covid-19
Naujausios
Skaitomiausios
Lietuvoje
Užsienyje
Kriminalai
Nuomonių ringas
Politiko akimis
Pilietis
Teisė
Sveikata
Tyrimai
Melo detektorius
Demaskuok
Medijos Karas Propaganda
Mestai
Vilnius
Kaunas
Klaipėda
Šiauliai
Panevėžys
Alytus
Marijampolė
Utena
Telšiai
Tauragė
Palanga
Video
Transliacijos
Laidos
Archyvas
24/7 kameros
Delfi TV
Verslas
Naujausios
Transportas
Mano eurai
Bloomberg
M360
Energetika
NT
Nuomonės
Rinkos
Agro
Mokslas
Karjera
Auto
Būstas
Sportas
Krepšinis.lt
Futbolas
Tenisas
F-1
Auto ir motosportas
Kitos sporto šakos
Sporto pinigai
Veidai
Lietuvos įžymybės
Užsienio žvaigždės
Kinas
Muzika
Įvairenybės
TV eteris
Laisvalaikis
Gyvenimas
Kelionės
Maistas
Moterys
Šeima
Stilius
Grynas
Kultūra
Bored Panda
Letena
Kablys
Projektai
Multimedija
Režimo bėgliai
Verslo požiūris
Sekant pinigus
Mergaitės taip nedaro
LOGIN
Smalsūs EP
Socialiniai darbuotojai keičia gyvenimus
Lengvai ir skaniai
Kieno didesni?
Aktyvi bendruomenė
Techtop 2021
Kiekvienas gali
Mano investicija
Sveikatos mitai
Lietuviškos atostogos
Kita
Orai
Horoskopai
Receptai
Kryžiažodžiai
Fotogalerijos
Temos
Partnerio turinys
TV programa
Valiutų kursai
Prenumerata
Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Pažymėti
Previous
35 min.
Bulvių apkepas su lašiša – vertas prašmatnaus stalo
Reikia pasistengti
15 min.
Agurkų suktinukai su kreminiu sūriu ir sūdyta lašiša – dieviško skonio!
Virtuvės šefai pataria, kaip atgaivinti pavytusias žoleles – atrodys lyg ką tik nuskintos iš daržo
Kakaviniai lietiniai – mėgstantiems šokoladinius gardumynus
35 min.
Marinuoti agurkai – tinka prie kepsnio, bet galima valgyti ir vienus
Lengvai paruošiamas
20 min.
Kalafiorų iešmeliai – dar vienas patiekalas iškyloms
35 min.
Bulvių apkepas su lašiša – vertas prašmatnaus stalo
Reikia pasistengti
15 min.
Agurkų suktinukai su kreminiu sūriu ir sūdyta lašiša – dieviško skonio!
Virtuvės šefai pataria, kaip atgaivinti pavytusias žoleles – atrodys lyg ką tik nuskintos iš daržo
Kakaviniai lietiniai – mėgstantiems šokoladinius gardumynus
35 min.
Marinuoti agurkai – tinka prie kepsnio, bet galima valgyti ir vienus
Lengvai paruošiamas
20 min.
Kalafiorų iešmeliai – dar vienas patiekalas iškyloms
35 min.
Bulvių apkepas su lašiša – vertas prašmatnaus stalo
Next
1
2
3
4
5
6
Pavasario receptai
(9)
Lengvai paruošiamas
45 min.
Čeburekų tešlos receptas – minkštumo suteikia kefyras
(11)
20 min.
Šaltibarščiai lieknėjantiems – vieno ingrediento paslaptis
Makaronai su krevetėmis – užtruksite vos 10 minučių
Reikia pasistengti
40 min.
Trinta pomidorų sriuba su pupelėmis – tiks mėgstantiems aštresnį skonį
Lengvai ir skaniai
Reikia pasistengti
15 min.
Agurkų suktinukai su kreminiu sūriu ir sūdyta lašiša – dieviško skonio!
Virtuvės šefai pataria, kaip atgaivinti pavytusias žoleles – atrodys lyg ką tik nuskintos iš daržo
Kakaviniai lietiniai – mėgstantiems šokoladinius gardumynus
Lengvai paruošiamas
20 min.
Kalafiorų iešmeliai – dar vienas patiekalas iškyloms
Naujausi receptai
Virtuvės šefai pataria, kaip atgaivinti pavytusias žoleles – atrodys lyg ką tik nuskintos iš daržo
Reikia pasistengti
15 min.
Agurkų suktinukai su kreminiu sūriu ir sūdyta lašiša – dieviško skonio!
Kakaviniai lietiniai – mėgstantiems šokoladinius gardumynus
Lengvai paruošiamas
20 min.
Kalafiorų iešmeliai – dar vienas patiekalas iškyloms
35 min.
Marinuoti agurkai – tinka prie kepsnio, bet galima valgyti ir vienus
Lengvai paruošiamas
30 min.
Rikotos pyragas – nuostabaus skonio desertas vos per pusvalandį
35 min.
Bulvių apkepas su lašiša – vertas prašmatnaus stalo
Lengvai paruošiamas
Keksiukai su obuoliais – tokie gardūs, kad norėsite kartoti
Reikia pasistengti
Ukrainietiški barščiai – autentiškas receptas
30 min.
Sūrio pyragas – nuostabaus skonio skanus desertas, kurio nereikia kepti
Makaronai su krevetėmis – užtruksite vos 10 minučių
(9)
Lengvai paruošiamas
45 min.
Čeburekų tešlos receptas – minkštumo suteikia kefyras
(11)
20 min.
Šaltibarščiai lieknėjantiems – vieno ingrediento paslaptis
15 min.
Smidrų salotos – nuostabaus skonio patiekalas, papuošiantis ir šventinį stalą
Reikia pasistengti
20 min.
Pyragaičiai su kiviais ir avietėmis – saldžiarūgščio skonio gardumynas
Lengvai paruošiamas
15 min.
Traškūs avinžirniai – pikantiško skonio užkandis
Virtuvės šefai dalijasi gudrybe, kaip prieskonines daržoves išskirstyti lapeliais – dar niekada nebuvo taip paprasta
Lengvai paruošiamas
10 min.
Karamelizuotos morkos – ir garnyras, ir atskiras patiekalas
Vištienos blauzdelės su daržovėmis – taip skanu, kad net seilės kaupiasi
Lengvai paruošiamas
30 min.
Lavašo suktinukai su vištiena – vieni populiariausių
(1)
Reikia pasistengti
1 val.
Karamelizuotų obuolių pyragas – turbūt skaniausias pasaulyje
Reikia pasistengti
40 min.
Trinta pomidorų sriuba su pupelėmis – tiks mėgstantiems aštresnį skonį
Reikia pasistengti
30 min.
Šamo filė tešloje – puikus receptas žuvies mėgėjams
Reikia pasistengti
2 val.
Kepti kiaulienos šonkauliai – niekada nenuviliantis receptas
Reikia pasistengti
1 val.
Lietiniai su vištiena: sočių blynų variacija
Reikia pasistengti
Kopūstų sriuba su vištienos kukuliais – tokia švelni, kad noriai valgys ir vaikai
Žemaičių blynai – dėl tokių gardžių pietų verta pasistengti
Reikia pasistengti
30 min.
Kiaulienos sprandinės šašlykas su tzatziki padažu – įsiminkite šį receptą visai vasarai
Reikia pasistengti
30 min.
Mėsainis su kepta vištiena – tikrai norėsite kartoti
(5)
Lengvai paruošiamas
1 val.
Rabarbarų pyragas – skaniausias, kokį tik teko ragauti
(19)
Reikia pasistengti
30 min.
Korėjietiškai paruošti kopūstai kimčiai dar nė vieno nenuvylė
(6)
50 min.
Varškės apkepas su manais – minkštas ir purus
Reikia pasistengti
20 min.
Sumuštinis su skrudinta šonine – tikras malonumas valgyti
Reikia pasistengti
30 min.
Užkeptos bulvytės – patiekalas ilgam vakarui
(3)
Patyrusiems
1 val. 20 min.
Mielinės spurgos su obuoliene – močiutės receptas!
Lengvai paruošiamas
10 min.
Vasaros spalvų salotos - per 10 minučių
(16)
Patyrusiems
Šimtalapis su varške – kiekvienas kąsnis vertas pagyrų
Lengvai paruošiamas
05 min.
Salotos su kepta vištiena ir ananasais – visada sulaukia pasisekimo
Reikia pasistengti
30 min.
Kepti pievagrybiai – gardi idėja pietų ar užkandžių stalui
Virtuvės šefai pataria, kaip nuvalyti grilį po kepimo – dar niekada nebuvo taip lengva
Įkelti daugiau receptų