Ingredientai
Konservuoti burokėliai
3
šaukštai
Agurkai
2
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Ridikėliai
6
vnt.
Svogūnų laiškai
1
sauja
Krapai
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Pasukos (liesos)
600
ml
Porcijos: 2
Jei be šaltibarščių negalite gyventi, bet norite sulieknėti, išmėginkite šią dietinę versiją.
Gaminimo eiga
1. Ridikėlius, agurkus ir svogūnų laisškus smulkiai supjaustykite. Krapus susmulkinkite.
2. Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
3. Pjaustytas daržoves, kiaušinius, krapus, marinuotus burokėlius sudėkite į puodą, pagardinkite druska, pipirais ir užpilkite liesomis raugintomis pasukomis. Išmaišykite.
4. Bus efektyviau, jei valgysite be bulvių.
Skanaus!
Atsiliepimai