Jei norite gardaus deserto, gaminkite rikotos pyragą. Tešlą paruošite vos per kelias minutes, o orkaitėje pyragas keps apie 25 minutes. Rikotos pyragą patiekdami apibarstykite cukraus pudra ir puoškite šviežiomis uogomis.

Gaminimo eiga

* Rikotos sūrį išsukti su cukrumi ir kukurūzų krakmolu. Įmuškite kiaušinį, išmaišykite.

* Į sūrio masę supilkite smulkintą šokoladą, išmaišykite.

* Gautą masę sukrėskite į veną didelę ar kelias mažas silikonines formeles, išlyginkite. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.

* Iškeptą pyragą puoškite avietėmis, apibarstykite cukraus pudra. Užtarkuokite laimo žievelės ir mėgaukitės.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai