Ingredientai
rūkyta paprika
10
g
rudasis cukrus
50
g
česnako granulės
5
g
pipirai
2
g
druska
10
g
čiobrelis
3
šakelės
Porcijos: 2
Ypač sultingų kiaulienos šonkauliukų receptas. Patarimu, kaip tokius pasigaminti, dalijasi virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Neabejokite – gaminant pagal šį receptą kiaulienos šonkauliai visada bus nepriekaištingo skonio.
Gaminimo eiga
* Indelyje išmaišykite prieskonius su cukrumi ir druska.
* „Grill party“ kiaulienos šonkaulius susipjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir užpilkite paruoštu prieskonių mišiniu. Išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir palikite kuriam laikui pasimarinuoti.
* Šonkauliukus kepkite ant įkaitinto grilio. Apkepusius sudėkite į karščiui atsparų indą ir užpilkite sultiniu. Įmeskite kelias čiobrelio šakeles.
* Uždenkite folija ir kepkite 150 laipsnių orkaitėje 2 valandas.
* Iškepusius šonkauliukus patepkite „Grill party“ kečupu, apibarstykite smulkintais žalumynais ir patiekite su ant grilio keptomis paprikomis.
Atsiliepimai