Ingredientai

Sausainiai „Gaidelis“ 3 pakeliai
Sviestas 1 pakelis
Rikotos sūris 400 g
Grietinėlė 150 ml
Cukrus 3 šaukštai
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Trešnės 2 puodeliai
Cukrus 5 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Išimkite trešnių kauliukus, užpilkite cukrumi ir išmaišykite. Palikite pastovėti.

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su išlydytu sviestu. Sausainių mase išklokite pyrago formos, su nuimamais kraštais, dugną ir kraštus.

Rikotą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir grietinėle.

Rikotos masę sudėkite ant sausainių pagrindo.

Užpilkite trešnes ir dėkite porai valandų į šaldytuvą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai