Ingredientai
Gaminimo eiga
* Svogūną supjaustykite plonais šiaudeliais.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite pjaustytus svogūnus. Suberkite cukrų.
* Troškinkite apie 15–20 min. ant nedidelės kaitros.
* Aliejumi apšlakstykite grilio groteles. Iš maltos jautienos suformuotą paplotėlį dėkite kepti ant įkaitinto grilio. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių po 2 min.
* Bri sūrį supjaustykite riekelėmis.
* Į svogūnus supilkite actą ir išmaišykite.
* MANTINGA brijošė mėsainių bandeles „Cosmos“ apkepkite ant grilio po 1 min. iš abiejų pusių.
* Ant paplotėlio sudėkite riekelėmis pjaustytą bri sūrį.
* Apkeptas bandeles patepkite medaus ir garstyčių padažu, sudėkite špinatų lapelius, paplotėlį su sūriu, karamelizuotus svogūnus ir viršutinę bandelę, apteptą padažu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG