Vyšnios

Vyšnia (lot. Cerasus) – erškėtinių (Rosaceae) šeimos slyvinių (Prunoideae) pošeimio augalų pogentė. Vieni sistematikai vyšnias atskiria kaip atskirą gentį, kiti jungia į slyvų (Prunus) gentį.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

33 receptai

Itališki florentinai su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Itališki florentinai su vyšniomis

Trešnių ir rabarbarų uogienė
Lengvai paruošiamas
55 min.

Trešnių ir rabarbarų uogienė

Vyšnių uogienė su šokoladu
Lengvai paruošiamas
50 min.

Vyšnių uogienė su šokoladu

Šalta vyšnių sriuba
Lengvai paruošiamas
50 min.

Šalta vyšnių sriuba

Vyšnių uogienė su vanile
Reikia pasistengti
1 val.

Vyšnių uogienė su vanile

Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
Lengvai paruošiamas
30 min.

Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu

SKANUMĖLIS: šalta braškių sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

SKANUMĖLIS: šalta braškių sriuba

GARDUMĖLIS: vyšnių pyragas su cinamonu
Reikia pasistengti
1 val. 05 min.

GARDUMĖLIS: vyšnių pyragas su cinamonu

Whiskey sour kokteilis
Lengvai paruošiamas
05 min.

Whiskey sour kokteilis

Trupininis uogų pyragas
Reikia pasistengti
40 min.

Trupininis uogų pyragas

Pyragas su vyšniomis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Pyragas su vyšniomis

Pyragas su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Pyragas su vyšniomis

Šokoladinis tortas su vyšniomis
Reikia pasistengti
3 val.

Šokoladinis tortas su vyšniomis

Saldi sriuba su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Saldi sriuba su vyšniomis

Vyšnių ir jogurto kokteilis
Lengvai paruošiamas
05 min.

Vyšnių ir jogurto kokteilis

Įkelti daugiau receptų