Ingredientai
Obuoliai (dideli)
5
vnt.
Sausainiai „Gaidelis“
300
g
Razinos
1
sauja
Migdolai
2
saujos
Cukraus pudra
2
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Razinas nuplaukite, užpilkite karšta juoda arbata ir palikite kol atvės.
2. Sausainius susmulkinkite trintuvu, obuolius nulupkite ir sutarkuokite vidutinio smulkumo tarka. Sultis nusunkite.
3. Į vieną indą sukrėskite tarkuotus obuolius, razinas, suberkite sausainius, cukraus pudrą, smulkiai kapotus riešutus ir gerai išmaišykite.
4. Masę sukrėskite į pyrago formą arba nedidelius keramikinius indelius ir suspauskite.
5. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve 3 val.
Skanaus!
Atsiliepimai