Migdolai

Migdolas (lot. Prunus dulcis, sin. Prunus amygdalus, angl. Almond, vok. Mandel) – erškėtinių (Rosaceae) šeimos, slyvų (Prunus) genties medis. Natūraliai paplitęs Artimuosiuose Rytuose (Irane, Saudo Arabijoje, Levanto regione, pietų Turkijoje), o auginamas Viduržemio jūros regione, Pakistane, Kinijoje, JAV, Australijoje.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

205 receptai

Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Reikia pasistengti
1 val.

Saldūs kankorėžiai

Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Morkų tortas su migdolais

Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Aguonų ir kondensuoto pieno pyragas

Reikia pasistengti
30 min.

Tinginys pagal seną receptą

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Kriaušių ir imbiero pyragas

Lengvai paruošiamas
35 min.

Varškės pyragas su migdolais

Lengvai paruošiamas
55 min.

Obuoliai, įdaryti varške

Lengvai paruošiamas
30 min.

Šokoladinės bulvytės su migdolais

Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Aguonų pyragas su migdolais

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Itališkas obuolių pyragas

Lengvai paruošiamas
1 val.

Patys skaniausi kepti obuoliai

Lengvai paruošiamas
1 val. 20 min.

Pasakiškai skanus morkų pyragas su migdolais

Įkelti daugiau receptų