Ingredientai

Rudasis cukrus 1 stiklinė
Kiaušinių tryniai 3 vnt.
Miltai 1.25 stiklinės
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Pienas 9 šaukštai
Kiaušinių baltymai 3 vnt.
Rudasis cukrus 3 šaukštai
Cinamonas 1 šaukštas
Sviestas 2 šaukštai
Miltai 1 šaukštas
Obuoliai 2 vnt.
Porcijos: 8
Neįtikėtinai lengvas pyragas būna skanus ir kitą dieną.

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių.

2. Išsukite minkštą sviestą ir cukrų.

3. Nuolat maišant sudėkite vieną po kito kiaušinių trynius.

4. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.

5. Suberkite į išsuktą sviestą, pakaitomis pilant miltus ir pieną.

6. Sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus.

7. Išpilkite tešlą į pateptą 24 cm skersmens formą.

8. Sumaišykite į trupiningą masę viršaus sudedamąsias dalis: sviestą, cukrų, cinamoną ir miltus. Ištrupinkite ant tešlos.

9. Pyrago pakraščiais išdėliokite obuolių skilteles.

10. Kepkite apie 30 minučių.

Skanaus!
Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis