Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Razinas nuplaukite, užpilkite karšta juoda arbata ir palikite kol atvės.

2. Sausainius susmulkinkite trintuvu, obuolius nulupkite ir sutarkuokite vidutinio smulkumo tarka. Sultis nusunkite.

3. Į vieną indą sukrėskite tarkuotus obuolius, razinas, suberkite sausainius, cukraus pudrą, smulkiai kapotus riešutus ir gerai išmaišykite.

4. Masę sukrėskite į pyrago formą arba nedidelius keramikinius indelius ir suspauskite.

5. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve 3 val.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas