Ingredientai
Sausainiai („Selga“)
2
pakeliai
Sviestas
100
g
Kiaušinių tryniai
8
vnt.
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Cukrus
100
g
Varškė
800
g
Grietinė
5
šaukštai
Razinos
1
stiklinė
Vanilinis pudingas
2
pakeliai
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu.
Sausainių mase išklokite kepimo formą.
Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi. Įmaišykite grietinę.
Sudėkite varškę, vanilinį cukrų sumaišytą su vanilinio pudingo milteliais.
Suberkite razinas.
Ant sausainių pagrindo užpilkite varškės masę.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Atsiliepimai