Ingredientai
Jautienos faršas
400
g
Pomidorų pasta
1
šaukštas
SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje
pagal skonį
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Grybai
300
g
Salierų stiebai
2
vnt.
Pomidorai
2
vnt.
SANTA MARIA česnakiniai pipirai
pagal skonį
SANTA MARIA graikiški maltos mėsos prieskoniai
4
šaukšteliai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Susmulkinkite visas daržoves bei grybus ir apskrudinkite aliejuje, kol jie dar bus kietoki.
Tada sudėkite maltą mėsą ir kepkite toliau.
Sudėkite pomidorų pastą, prieskonių mišinį ir įpilkite šiek tiek vandens.
Troškinkite, kol produktai suminkštės.
Patiekite su ryžiais, bulvėmis, kukurūzu koše arba šviežiomis salotomis.
Atsiliepimai