Ingredientai

Varškė 1.5 kg
Cukrus 1 stiklinė
Migdolai (kapoti) 5 šaukštai
Razinos 7 šaukštai
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Į verdantį pieną sudėkite varškę, supilkite vanilinį cukrų ir maišykite, kol sutrauks pieną.

Supilkite viską į sūrmaišį ir palikite gerai nuvarvėti.

Padalinkite varškę pusiau.

Į vieną dalį įmuškite 4 kiaušinius, įdėkite 50 g. minkšto sviesto, smulkintus riešutus ir pusę cukraus.

Viską suverskite į puodą ir maišant kaitinkite, kol pasidarys vienalytė masė ir dar apie 10 minučių.

Sukrėskite į torto formą ir padėkite į šaldytuvą.

Antrą varškės dalį sumaišykite su likusiais kiaušiniais, cukrumi, sviestu ir razinomis.

Kaitinant maišykite kol pasidarys vienalytė masė ir dar apie 10 minučių.

Atvėsinkite ir sukrėskite ant pirmo sluoksnio.

Pastatykite į šaldytuvą porai valandų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai