Ingredientai
Gaminimo eiga
Sausainius sutrupinkite, suberkite cinamoną, sudėkite sviestą ir kruopščiai išmaišykite.
Formos su nuimamais kraštais dugną išklokite folija, patepkite sviestu. Sudėkite sausainių masę, tvirtai paspauskite. 20-iai minučių įdėkite formą į šaldytuvą.
Pertepimui užpilkite želatiną vandeniu, tegu pabrinksta. Tada ištirpinkite įstatę į indą su karštu vandeniu. paskui palikite atvėsti. Pertrinkite varškę, maišydami supilkite pieną, suberkite cukraus pudrą.
Padalinkite šią masę į tris dalis, kiekvieną įdėkite į atskirą indą. Į vieną dalį supilkite ištirpintą baltąjį šokoladą, į kitą – pieninį, į trečią – juodąjį. Į kiekvieną dalį įpilkite po trečdalį želatinos ir išmaišykite.
Grietinėlę išplakite, supilkite į šokolado ir varškės masę, išmaišykite.
Masę su baltuoju šokoladu sudėkite į formą ant sausainių pagrindo. Tada uždėkite sluoksnį iš pieninio šokolado, galiausiai – sluoksnį iš juodojo šokolado. Tortą pastatykite 3-ims valandoms į šaldytuvą, kad sustingtų.
Paskui apliekite šokoladą plakta grietinėle, apibarstykite šokolado drožlėmis ir cukraus pudra.
Atsiliepimai