Ingredientai

Cukrus 0.5 stiklinės
Miltai 4.5 stiklinės
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Cukrus 6 šaukštai
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

1. TEŠLAI: Ištirpinkite sviestą (400 g) kartu su šokoladu. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Kiaušinių plakinį sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais.

2. Supilkite skystą sviestą ir šokoladą ir gerai išmaišykite. Tešlą padalinkite į dvi dalis, susukite į maistinę plėvelę ir porai valandų dėkite į šaldytuvą.

3. ĮDARUI: Varškę ištrinkite su minkštu sviestu ir vanilės ekstraktu iki tyrės. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki baltumo. Baltymus išplakite iki stangrių putų. Viską gerai išmaišykite.

4. PYRAGUI: Pyrago formą ištepkite sviestu. Vieną dalį tešlos sutarkuokite burokine tarka į formą ir ranka išlyginkite, kiek paspauskite. Tolygiai uždėkite varškės įdaro. Ant viršaus užtarkuokite antrą tešlos dalį.

5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai