Ingredientai
Gaminimo eiga
1. TEŠLAI: Ištirpinkite sviestą (400 g) kartu su šokoladu. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Kiaušinių plakinį sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais.
2. Supilkite skystą sviestą ir šokoladą ir gerai išmaišykite. Tešlą padalinkite į dvi dalis, susukite į maistinę plėvelę ir porai valandų dėkite į šaldytuvą.
3. ĮDARUI: Varškę ištrinkite su minkštu sviestu ir vanilės ekstraktu iki tyrės. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki baltumo. Baltymus išplakite iki stangrių putų. Viską gerai išmaišykite.
4. PYRAGUI: Pyrago formą ištepkite sviestu. Vieną dalį tešlos sutarkuokite burokine tarka į formą ir ranka išlyginkite, kiek paspauskite. Tolygiai uždėkite varškės įdaro. Ant viršaus užtarkuokite antrą tešlos dalį.
5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Atsiliepimai